Binnen ons Hair, Health and Beauty centrum valt ook Haarcentrum Noord Nederland. Deze staat al vele jaren bekend om onze hoge kwaliteit haarwerken, haarstukken, extensions en pruiken. Natuurlijk werken we samen met alle ziekenkostenverzekeraars. Wij zorgen voor de juiste voorlichting, waarop u recht heeft en wat uw zorgverzekeraar vergoed. Veelal kunnen we dan het financiƫle traject rechtstreeks afhandelen. Heeft u geen recht op vergoeding? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom.

opzet logo grey01 001
Klik op bovenstaande afbeelding om de website van Haarcentrum Noord Nederland te bezoeken.

De aanschaf van een haarstuk of pruik is niet voor iedereen even gemakkelijk.  Neem ook dan gerust contact met ons op. Eventueel komen wij bij u op locatie (thuis of op die van behandeling).

Persoonlijke begeleiding

Wij bieden vele verschillende merken pruiken aan. Haarcentrum Noord Nederland heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van pruiken en haarstukken. In een vertrouwde omgeving met een vast contactpersoon die u overal in begeleid. Van het aanmeten van de pruik of haarstuk, het onderhoud hiervan tot het regelen van het papierwerk voor de verzekering. Bij Haarcentrum Noord Nederland staan we voor u klaar.
Haarcentrum Noord Nederland bij u thuis

Al staat de koffie altijd klaar in ons haarcentrum we snappen ook prima dat het zomaar binnenlopen (met of zonder afspraak) best een lastige stap kan zijn. Haarcentrum Noord Nederland begrijpt dat. Wij doen dan ook niet moeilijk als u de eerste afspraak in een voor u vertrouwde omgeving wilt bijvoorbeeld thuis. U kunt zich, eventueel met iemand erbij, laten adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot haarstukken, pruiken, de procedures en eventuele vergoedingen etc. Ook wanneer u slecht ter been bent of geen vervoer heeft? Bel en maak een afspraak. Wij komen gratis bij u aan huis!

Het bedrijf is meer dan alleen een pruiken en haarstukken. Zo bieden wij u ook verzorging voor zowel haar en huid aan en natuurlijk het onderhoud. Voor meer informatie kijk dan ook eens verder op de website van Haarcentrum Noord Nederland. Ons adres is Schans 31, 8441 AB Heerenveen. Naast het centrale nummer kunt Alette Postuma ook rechtstreeks bellen op haar mobiele nummer: 06-10947058.