Back to Top
 

kapsalon

haarwerken

schoonheidsalon

Haarcentrum Noord Nederland

logo haarcentrum noord nederland

Al meer dan 20 jaar verzorgt Alette Postuma alles op het gebied van pruiken, haarstukken en extensions. Voor hem en haar. Natuurlijk met topkwaliteit van gerenomeerde merken. Ze helpt u met het gehele traject.

Scan for Fit. Een APK voor het lichaam

logo scan for fit

Ingeborg Kastelijn is Orthomoleculair voedingstherapeut, Vitatec therapeut en de eigenaresse van het bedrijf Scan for Fit. Ze voert preventieve bodyscans uit door middel van de Global Diagnostics Bodyscan.

Schoonheidssalon Belle Binette

logo Belle Binette

Ilse Postuma is eigenaresse van schoonheidssalon Belle Binette en bestaat al bijna 25 jaar. Samen met zus Alette Postuma hebben ze de 'Hair Health & Beauty' formule opgezet in het sfeervolle pand aan de Schans 31 in Heerenveen.

Massage

 

Door onze stressvolle en drukke leven vergeten we om van tijd tot tijd eens te ontspannen. In onze Beauty salon hebben wij onder andere een massage praktijk waar diverse massage s tot de mogelijkheid behoren. Ontspanning massage, sportmassage, voetreflex, en shiatsu. Dit kan eventueel gecombineerd worden met sauna, zonnebank of kruiden bad.

Als u geïnteresseerd bent in u gezondheid hebben wij ook de mogelijkheid om een bodyscan van u te maken. Veel mensen kampen met vage klachten of zijn vermoeid. Door de meting te laten doen komen veel vage klachten vaak aan het licht. Wij spelen hier op in en geven u hierbij gratis voeding advies. Kosten van de scan zijn €49,00 eventuele behandeling ook €49,00

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 - 13.00 uur
Zondag: gesloten

Bovenstaande zijn de reguliere openingstijden. Voor afzonderlijke diensten en/of behandelingen kan hiervan worden afgeweken.

Contactgegevens

Hair, Health & Beauty Heerenveen

Schans 31
8441 AB Heerenveen
Tel. 0513 - 650 302
info@hairhealthbeauty.nl

 

logo orange facebook logo orange google plus logo orange instagram logo orange twitter logo orange youtube

Bel me terug!

Please type your full name.
Invalid Input